Din rørlegger i Froland og omegn

Totalleverandør av rørleggertjenester

Kontakt oss

Lang erfaring innenfor rørleggerfaget

Kjetil Bringsverd VVS AS ble stiftet i 2015, og er et lokalt rørleggerfirma lokalisert i Froland i Aust-Agder. I dag består selskapet av tre kompetente rørleggere. Vi har kompetanse fra teknisk fagskole, og har mesterbrev, svennebrev samt lang erfaring innenfor rørleggerfaget.

Vi legger vår stolthet i å levere godt og nøysomt håndverk. Som lokal virksomhet har vi et personlig forhold til mange av våre kunder. Derfor er det svært viktig for oss å levere resultater både vi og kundene kan være stolte av, slik at de ringer oss også neste gang de har behov for å få utført rørleggerarbeid. Vi leverer tjenester til både privatmarkedet, bedriftsmarkedet og til offentlige etater.

Forhandler av baderomsutstyr

Gjennom samarbeid med anerkjente leverandører, kan vi også tilby et bredt spekter av baderomsutstyr. Produktene vi leverer er av høy kvalitet og leveres med riktige garantier. Samtidig har du en stabil forhandler og solide leverandører i ryggen, dersom du får behov for service eller utskiftning. 

Vi leverer produkter i alle prisklasser. Les mer her.

Vi støtter lokalmiljøet

Vi er godkjent lærebedrift, og har hatt flere dyktige lærlinger hos oss. Lærlingordningen er viktig for oss, og vi er stolte av å bidra med å lære opp fremtidens rørleggere.

Vi er også glade for å kunne bidra til å skape et godt og levende lokalmiljø. Gjennom å sponse skiskyttergruppa, fotballen og skytterlaget i Froland, er vi med på å legge til rette for et godt aktivitetstilbud for barn og ungdom.

Har du behov for rørleggertjenester i Froland og omegn? 

Kontakt oss for en hyggelig samtale.

Kontakt oss